1

Građevinski fakultet Osijek (GFOS) poziva studente našeg fakulteta da se pridruže Međunarodnoj ljetnoj konferenciji studenata građevinarstva (ISUCCES) i da provedu pet dana u gradu Osijeku. Susret organiziraju studenti Fakulteta, podržani i potpomognuti od strane djelatnika Fakulteta.

(više na http://www.gfos.unios.hr/portal/index.php/isucces.html)

Pet dana susreta ISUCCES uključuje natjecanje u izradi modela u umanjenom mjerilu koji će biti podvrgnuti statičkom i/ili dinamičkom opterećenju; prezentacije studentskih znanstvenih radova te kratka predavanja djelatnika Fakulteta. Službeni jezik Konferencije je engleski.

Osim navedenog, susret uključuje posjet gradilištu, razgledavanje grada, kulturnu večer, sportske aktivnosti, zabavu na otvorenom uz roštilj te druge društvene i kulturalne aktivnosti.

Zainteresirani se trebaju prijaviti i poslati znanstveni rad. Prijava i sudjelovanje je besplatno, a smještaj i prehrana su osigurani za sve sudionike. Nadalje, tri najbolje prezentirana rada te najbolje ocijenjeni model će biti nagrađeni, dok će sveukupno šest najboljih izloženih radova, ocijenjenih od strane Komisije, biti objavljeni u specijalnom izdanju elektroničkog časopisa Građevinskog fakulteta Osijek e-GFOS.

Na susretu može sudjelovati najviše 24 tima sastavljena od dva studenta preddiplomskog i/ili diplomskog studija. Po završetku susreta, sudionicima će biti urečene potvrde o sudjelovanju.

Važni datumi:

Prijava s člankom                                         01.04.2014., do 23:59

Obavijesti o prihvaćanju                                                                30.04.2014.

Obavijest s pravilima za izradu modela                                   30.04.2014.

Slanje prijedloga modela                              20.06.2014., do 23:59

Posljednja obavijest sudionicima                                               25.06.2014.

Slanje PowerPoint prezentacije članka                                    01.07.2014.

ISUCCES dani                                              7.-12.7.2014.

Više o Konferenciji možete pročitati na web stranici:

 http://www.gfos.unios.hr/portal/index.php/isucces.html.

Ukoliko imate pitanja vezanih za Konferenciju, uputite ih na e-mail adresu, na što će GFOS ISUCCES tim vrlo rado dati odgovor.

Studentski zbor Građevinskog fakulteta