Turnir

Studentski zbor Građevinskog fakulteta poziva sve zainteresirane studente na Malonogmetni turnir GRAĐEVINA 2014. koji će se održati u travnju i svibnju.

Turnir će se održati u dvorani u Boćarskom domu na parketnoj podlozi koja ima i 500 sjedećih mjesta rezerviranih za publiku čije će navijanje prof. Čović nagraditi bodovima iz tjelesnog. Bodove će dobiti i sudionici turnira.

Igrat će se po prilagođenim futsal pravilima (4+1), a utakmice će trajati 2 x 15 minuta. Pravilnik će biti objavljen uskoro. Ideja je da se prijavi 16 ekipa čiji će članovi biti isključivo studenti i zaposlenici GF-a. Ekipa prijavljuje 10 igrača. Igrat će se u 4 skupine, a prve dvije ekipe prolaze u četvrtfinale te se nastavlja knockout sustavom. Termini igranja su poznati, igrat će se petkom navečer i subotom ujutro/popodne po naknadno napravljenom rasporedu.

Nagrade će biti novčane:

1500 kn za 1. mjesto,

1000 kn za 2. mjesto

500 kn za 3. mjesto.

Naravno, bit će podijeljene i medalje, pehari te nagrade za najbolje strijelca, golmana i igrača turnira. Kotizacija za sudjelovanje iznosti 400 kn, a prijaviti se možete na 092 305 4122 (Ivan), ili u inbox stranice, prijave traju do 1.4. ili do popunjavanje svih mjesta. Prvo kolo će se igrati 4.4..

Dodatne informacije možete dobiti na spomenuti broj telefona.

Sretno svima!

Svoj dolazak možete potvrditi na facebook eventu -> LINK.

Studentski zbor Građevinskog fakulteta