Obustava održavanja nastave i upute za održavanje nastave na daljinu

Poštovane i poštovani,

U skladu s odlukom Vlade Republike Hrvatske i Stožera civilne zaštite Republike Hrvatske, od ponedjeljka 16. ožujka 2020. godine obustavlja se nastava na visokim učilištima na razdoblje od dva tjedna.

Sukladno odluci rektora Sveučilišta u Zagrebu o održavanju nastave od ponedjeljka 16. ožujka 2020. nastava će se održavati na daljinu što će se na Građevinskom fakultetu osigurati uz pomoć sustava Merlin te vlastitih resursa koji postoje u okviru web stranice Fakulteta. Sustav Merlin i web stranica Fakulteta omogućuju održavanje nastave na daljinu kroz webinare, postavljanje nastavnih materijala, prezentacija, video zapisa predavanja, zadavanje zadataka te direktno uspostavljanje komunikacijskih kanala između predmetnih nastavnika i studenata koji su upisali pojedini predmet. U prilogu se nalazi Odluka rektora Sveučilišta u Zagrebu vezano za održavanje nastave od 16. ožujka 2020. godine.

Svaki nastavnik će u što kraćem roku tijekom idućeg tjedna preko web stranice predmeta ili preko sustava Merlin  studentima dati detaljne upute oko načina održavanja nastave na daljinu, a ukoliko će se održavati webinari njihovi termini se moraju uklopiti u postojeću satnicu.

Sve obavijesti o održavanju nastave na daljinu studentima će biti dostupne na web stranicama predmeta ili će ih dobivati putem službene adrese e-pošte (ime.prezime@student.grad.hr).

S obzirom na novonastalu situaciju i prekid redovnog održavanja nastave izvanredni ispitni rok predviđen za 21.03.2020. se odgađa.

O novom terminu održavanja izvanrednog ispitnog roka odlučit će se ovisno o razvoju situacije, a o tome ćete biti pravovremeno obaviješteni.

stzbor

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.