Obavijest o održavanju ispita

Poštovane studentice i poštovani studenti,

Kako nam se bliži kraj semestra i početak ispitnih rokova u okolnostima u kojima su i dalje na snazi stroge epidemiološke mjere željeli bi Vas izvijestiti o planu održavanja ispita.

Ljetni ispitni rokovi će se održati prema važećem planu ispitnih rokova (http://www.grad.unizg.hr/zavodi/zajednicke_sluzbe/studentska_referada/ispitni_rokovi).

O načinu na koji će se ispit na pojedinom predmetu održati obavijestiti će Vas predmetni nastavnici putem uobičajenih kanala koji se koristi u okviru održavanja nastave na daljinu. Nadamo se da će se popuštanje epidemioloških mjera nastaviti, međutim izvjesno je da će broj studenata u učionicama biti ograničen te će cijeli proces biti olakšan ukoliko se određeni broj ispita održi na daljinu.

Za sada je plan da se na preddiplomskom studiju ispiti na daljinu održe na približno 27 % predmeta, dok je za 73 % predmeta predviđeno održavanje ispita u klupama, dok je na diplomskom studiju na daljinu predviđeno održavanje 45 % ispita na daljinu i 55 % u klupama.

U tom smislu nastojat će se zadržati predviđene datume održavanja ispita, uz pomicanje sata početka ispita za ispite koji se održavaju u klupama te osigurati da se ispit za pojedini predmet održi u istom terminu u većem broju dvorana.

Napominjemo da ovisno o epidemiološkim mjerama može doći do određenih promjena.

stzbor

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.