GRADify sajam poslova na Građevinskom fakultetu – 7. svibnja 2022.

Drugi sajam poslova GRADify održat će se u subotu, 7. svibnja 2022. uživo u auli Građevinskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu.

GRADify pruža priliku studentima i poslodavcima da ostvare suradnju: tvrtkama nudi mogućnost da predstave svoju djelatnost i dostignuća, a studentima pruža priliku za upoznavanje s potencijalnim poslodavcima. Poslodavci će se predstaviti studentima na info pultu te putem panel diskusije, a program će voditi i moderirati voditeljica Ida Prester.

Sajam će se održati kao poludnevno događanje uz popratne zabavne i edukativne sadržaje. Trajanje programa se predviđa od 13 do 17 sati, a nakon 17 sati studenti i poslodavci nastavit će druženje u opuštenoj atmosferi uz svirku uživo i DJ-a.

Uz bogati edukativni i zabavni program, na sajmu vas očekuju i nagradne igre, a glavna je nagrada odlazak na 16. Dane Hrvatske komore inženjera građevinarstva u Opatiji.  
Sajam poslova održava se u sklopu projekta GRASP – Stručna praksa na Građevinskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu koji je financiran iz Europskog socijalnog fonda.

Program Sajma bit će dostupan uskoro, a za sudjelovanje na studenti se mogu prijaviti na POVEZNICI.


stzbor

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.