eBUS 2020 – Budućnost ugodnog stanovanja

Budućnost ugodnog stanovanja je besplatna konferencija za studente koja se odvija svake godine.

Ovogodišnji 9. BUS se održava uživo preko YouTube-a kako bi sudionici mogli aktivno sudjelovati u postavljanju pitanja ili jednostavno slušati u udobnosti svoga doma. Ideja je da se za vrijeme i nakon predavanja skupljaju pitanja koja će naš moderator postaviti predavačima. Za najaktivnije sudionike na BUS-u smo pripremili i nekoliko simboličnih nagrada!

Teme koje će se prezentirati na konferenciji :
𝗙𝗜𝗡𝗔𝗡𝗖𝗜𝗥𝗔𝗡𝗝𝗘 𝗣𝗥𝗢𝗝𝗘𝗞𝗔𝗧𝗔 𝗣𝗨𝗧𝗘𝗠 𝗙𝗢𝗡𝗗𝗔
– 𝗠𝗹𝗮𝗱𝗲𝗻 𝗜𝗹𝗶𝗷𝗲𝘃𝗶ć, voditelj projekata energetske učinkovitosti u zgradarstvu iz FZOEU.
Tema pokriva pitanja kako napisati natječaj, koji su aktualni natječaji i ostale zanimljive informacije iz riznice dostupnih sredstava za projekte koji su u većoj ili manjoj mjeri u domeni SUPEUS-a.

𝗣𝗔𝗠𝗘𝗧𝗡𝗘 𝗠𝗥𝗘Ž𝗘
– 𝗽𝗿𝗼𝗳. 𝗱𝗿. 𝘀𝗰. 𝗜𝗴𝗼𝗿 𝗞𝘂𝘇𝗹𝗲, FER
Što su pametne mreže, gdje se i zašto koriste tema je koja se veže na poznavanje budućih elektroenergetskih sustava s područja FER-a, ali zanimljiva studentima i na ostalim fakultetima.

𝗦𝗖𝗛𝗥𝗔𝗖𝗞 𝗧𝗘𝗖𝗛𝗡𝗜𝗞
-𝗱𝗿. 𝘀𝗰. 𝗝𝗼𝘀𝗶𝗽 𝗭𝗱𝗲𝗻𝗸𝗼𝘃𝗶ć, 𝗱𝗶𝗽𝗹. 𝗶𝗻𝗴. iz tvrtke 𝗦𝗰𝗵𝗿𝗮𝗰𝗸 𝗧𝗲𝗰𝗵𝗻𝗶𝗸 koji će predstaviti temu vezanu za pohranu električne energije u baterijama.

𝗙𝗜𝗕𝗥𝗔𝗡 𝗡𝗢𝗥𝗗
– predavač iz tvrtke koja je kao proizvođač XPS izolacija i izolacija od kamene vune jedno od najcjenjenijih imena u području izolacija u Europi zbog pouzdane kvalitete proizvoda i odličnog servisa.

Posijednje predavanje
-𝗜𝘃𝗮𝗻 𝗞𝗿𝗶ž𝗶ć, 𝗱𝗶𝗽𝗹. 𝗶𝗻𝗴. 𝗮𝗿𝗰𝗵. – Više informacija uskoro

Vrijeme održavanje: 𝘀𝘂𝗯𝗼𝘁𝗮 𝟮𝟯.𝟱.𝟮𝟬𝟮𝟬. 𝗼𝗱 𝟭𝟬 𝘀𝗮𝘁𝗶
Web lokacija: YouTube (link uskoro)
Više informacija na web stranici: https://bus.supeus.hr/
i na eventu

stzbor

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.